|
14.07.2010 10:25 -
Někdo s diagnostikou se mnou pro auto
|
2350221
|
|
|
Berpus
|
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdravím prima lidičky na těchto prima stránkách. Jsem nováček a již tři dny pročítám vaše (teď už vlastně naše) diskuze. Nešlo si nevšimnout, že zkušení členové doporučují auto před koupí prověřit diagnostikou. Zajímalo by mě tedy, zda existuje člověk, který diagnostikou disponuje a byl by ochoten se mnou cestu za vyhlídnutým miláčkem absolvovat. Samozřejmě počítám s tím, že to bude nějakou kačku stát. Možná se ptám hloupě, ale mám představu notebooku s příslušným programem... Rád někomu zaplatím celý den práce, než abych později řešil neřešitelné....
Zdravím prima lidičky na těchto prima stránkách. Jsem nováček a již tři dny pročítám vaše (teď už vlastně naše) diskuze. Nešlo si nevšimnout, že zkušení členové doporučují auto před koupí prověřit diagnostikou. Zajímalo by mě tedy, zda existuje člověk, který diagnostikou disponuje a byl by ochoten se mnou cestu za vyhlídnutým miláčkem absolvovat. Samozřejmě počítám s tím, že to bude nějakou kačku stát. Možná se ptám hloupě, ale mám představu notebooku s příslušným programem... Rád někomu zaplatím celý den práce, než abych později řešil neřešitelné....
|
|
|
|
|
|
14.07.2010 12:19 -
Re: Někdo s diagnostikou se mnou pro auto
|
2350231
|
|
|
JohnikB
|
|
Město: Duchcov, Auto: Toyota Corolla 1.4 VVTi | Počet příspěvků: 13 |
|

|
Vetšinou bazar dovolí projížďku autem a případné navštívení servisu. Diagnostiku mají skoro všude a pokud by bazar nebo prodejce neumožnil auto napíchnout na diag, tak bych ho nechal být. Taky plánuji v co nejbližší době zajet pro nové autíčko a zatím s tím bazary nikde neměli problém.
Vetšinou bazar dovolí projížďku autem a případné navštívení servisu. Diagnostiku mají skoro všude a pokud by bazar nebo prodejce neumožnil auto napíchnout na diag, tak bych ho nechal být. Taky plánuji v co nejbližší době zajet pro nové autíčko a zatím s tím bazary nikde neměli problém.
|
|
|
|
14.07.2010 19:43 -
|
2350244
|
|
|
Radwy
|
|
|
Jo diagnostiku maji vsude ale potrebujes specialni kabel a ten kazdej nema tak pozor
Jo diagnostiku maji vsude ale potrebujes specialni kabel a ten kazdej nema tak pozor;-)
|
|
|
|
14.07.2010 19:47 -
|
2350245
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2881 |
|

|
Speciální kabel? No co já se nedovím 
Berpus: .link. brnkni, jezdí po nákupech C5 často s klubákama
Speciální kabel? No co já se nedovím :-)
Berpus: http://ccca.cz/seznam/matus brnkni, jezdí po nákupech C5 často s klubákama :)
|
|
|
|
14.07.2010 23:29 -
|
2350255
|
|
|
Radwy
|
|
|
Darja napsal(a): Speciální kabel? No co já se nedovím  Berpus: .link. brnkni, jezdí po nákupech C5 často s klubákama  Myslel jsem diagno.Proxia,Lexia-ne kabel sorry
Speciální kabel? No co já se nedovím :-) Berpus: http://ccca.cz/seznam/matus brnkni, jezdí po nákupech C5 často s klubákama :) Myslel jsem diagno.Proxia,Lexia-ne kabel sorry
|
|
|
|
16.07.2010 20:36 -
|
2350325
|
|
|
Berpus
|
|
|
|
Děkuju za kontakt, Darjo, i Tobě za info, Radwy. Jakmile koupím, pochlubím se s fotečkama.... Díky!!!
Děkuju za kontakt, Darjo, i Tobě za info, Radwy. Jakmile koupím, pochlubím se s fotečkama.... Díky!!!
|
|
|
|
16.07.2010 20:43 -
|
2350326
|
|
|
Berpus
|
|
|
|
A na Tebe bych byl málem zapomněl JohníkuB 
Tak teda dík i Tobě
A na Tebe bych byl málem zapomněl JohníkuB :-))))
Tak teda dík i Tobě
|
|
|
| |