| |  |
|
26.01.2010 08:28 -
Re: Dodělávaná loketní opěrka
|
1802943 |
|
|
Dutch
|
|
Město: Plzeň, Auto: C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|

|
Herulinka - Já možná koupim auto na díly a buď budou ty moje sedačky nebo z toho novýho auta k dispozici kdybys chtěla....
Herulinka - Já možná koupim auto na díly a buď budou ty moje sedačky nebo z toho novýho auta k dispozici kdybys chtěla....
|
|
|
|
|
|
26.08.2010 21:27 -
|
2353931 |
|
|
Dutch
|
|
|

|
Tak jsem po asi mesicni urgenci obdrzel loketku....sice to neni origo, ale pro nekoho kdo o ni uvazuje a nevi jak by pasovala, tak jsem ji nafotil mimo auto i v aute...Zatim plni moje ocekavani.
Foto zde : .link.
Tak jsem po asi mesicni urgenci obdrzel loketku....sice to neni origo, ale pro nekoho kdo o ni uvazuje a nevi jak by pasovala, tak jsem ji nafotil mimo auto i v aute...Zatim plni moje ocekavani.
Foto zde : http://www.c5club.cz/profiles/Dutch.html
|
|
|
|
27.08.2010 07:06 -
|
2353968 |
|
|
milanp
|
|

|
Ahoj kdesi ji koupil, jestli to můžu vědět?
Ahoj kdesi ji koupil, jestli to můžu vědět?
|
|
|
|
27.08.2010 07:50 -
|
2353970 |
|
|
vilous
|
|
Město: Praha, Auto: C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 240 |
|

|
Dal jsem si na webu na AAApoptavka, že scháním origoš loketní opěrku řidiče šedivý semiš a příští den(!!) jsem dostal mail z vrakoviště a následující den jsem ji měl na poště. Stála 1000, nová u citronů tuším 3500.
No zjistil jsem, že je výrazně světlejší spíš světla béžová, tak jsem na to plácnul štětcem (žádné vaření při 90 stupních) silně rozředěnou barvu na textil Iberie a trefil jsem to skvěle.
Dal jsem si na webu na AAApoptavka, že scháním origoš loketní opěrku řidiče šedivý semiš a příští den(!!) jsem dostal mail z vrakoviště a následující den jsem ji měl na poště. Stála 1000, nová u citronů tuším 3500.
No zjistil jsem, že je výrazně světlejší spíš světla béžová, tak jsem na to plácnul štětcem (žádné vaření při 90 stupních) silně rozředěnou barvu na textil Iberie a trefil jsem to skvěle.
|
|
|
|
27.08.2010 08:03 -
|
2353971 |
|
|
Dutch
|
|
|

|
milanp - vyrabi ji gumarny Zubri - www.guzu.cz , ja ji koupil v eshopu, pokud ji chces, objednej ji u vyrobce a snad nebudes muset cekat jako ja mesic....
vilous - muzes sem dat fotku ? Ona se delala origo loketka jina nez ta v sedackach ?
milanp - vyrabi ji gumarny Zubri - www.guzu.cz , ja ji koupil v eshopu, pokud ji chces, objednej ji u vyrobce a snad nebudes muset cekat jako ja mesic....
vilous - muzes sem dat fotku ? Ona se delala origo loketka jina nez ta v sedackach ?
|
|
|
|
08.12.2010 16:01 -
|
2365549 |
|
|
amirinda
|
|
Město: Planá, Auto: C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 279 |
|

|
a co tahle???
.link.
a co tahle???
http://www.autodoplnky-na-miru.cz/8634-loketni-operka-citroen-c5-0301-.html
|
|
|
|
10.12.2010 21:26 -
Dodělávaná loketní opěrka
|
2365663 |
|
|
ladinbin
|
|

|
Před rokem a půl jsem koupil C5 a byla ulomená loketní opěrka na sedadle řidiče. Na spolujezdcově funguje jak má. Štve mne to, dával jsem inzeráty, že koupím obě loketní opěrky (protože mám úplně světlý interier a takovou barvu loketky nemám šenci sehnat) . Stále jezdím bez loketky řidiče. Blbé je, že v Xantii jsem ji měl, zvykl si a moc mi chybí. Kdyby někdo o něčem věděl, budu vděčný za informaci. Většinou mi prodávající řekne, že jedině prodá celá sedadla. To se mi zase dělat nechce a zaslepovat díry v sedadlech a montovat tam to, o čem se tady bavíte, též ne.
Před rokem a půl jsem koupil C5 a byla ulomená loketní opěrka na sedadle řidiče. Na spolujezdcově funguje jak má. Štve mne to, dával jsem inzeráty, že koupím obě loketní opěrky (protože mám úplně světlý interier a takovou barvu loketky nemám šenci sehnat) . Stále jezdím bez loketky řidiče. Blbé je, že v Xantii jsem ji měl, zvykl si a moc mi chybí. Kdyby někdo o něčem věděl, budu vděčný za informaci. Většinou mi prodávající řekne, že jedině prodá celá sedadla. To se mi zase dělat nechce a zaslepovat díry v sedadlech a montovat tam to, o čem se tady bavíte, též ne.:-((((
|
|
|
|
07.01.2011 13:37 -
|
2368701 |
|
|
amirinda
|
|
|

|
Zdravím všechny, našel jsem opěrku, která se mi velice líbí a prý i zpracování je super, ale bohužel se asi nedělá přímo pro C5. Myslíte že by bylo možné objednat pro jiný model vozu a aby pasovala do C5, viz odkaz, jde o tu Armster.
.link.
Zdravím všechny, našel jsem opěrku, která se mi velice líbí a prý i zpracování je super, ale bohužel se asi nedělá přímo pro C5. Myslíte že by bylo možné objednat pro jiný model vozu a aby pasovala do C5, viz odkaz, jde o tu Armster.
http://www.vopi.cz/loketni-operky-citroen/
|
|
|
|
07.01.2011 14:00 -
|
2368707 |
|
|
autodiag
|
|
Město: -, Auto: | Počet příspěvků: 2115 |
|

|
proc se ptas tady a nezeptas se vyrobce /prodejce ????
proc se ptas tady a nezeptas se vyrobce /prodejce ???? :nevim
|
|
|
|
07.01.2011 14:12 -
|
2368708 |
|
|
amirinda
|
|
|

|
no jelikož výrobce ja z USA a moje řeč není taková, abych se optal a prodejce jsem se již ptal a nejsou si jisti, tak jsem se chtěl optat, jestli nemá někdo zkušenosti a neporadil, zda by šel jiný model
no jelikož výrobce ja z USA a moje řeč není taková, abych se optal :-d a prodejce jsem se již ptal a nejsou si jisti, tak jsem se chtěl optat, jestli nemá někdo zkušenosti a neporadil, zda by šel jiný model :-(
|
|
|
| |
|
|