|
07.08.2009 13:17 -
sraz příznivců C5 - Slovensko/Morava 2009 ?
|
874236
|
|
|
b.hudec
|
|
Město: Holešov, Auto: | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Snažím se dozvědět, zda stejně jako loni i letos proběhne sraz také na Moravě, ev. na Slovensku?
Snažím se dozvědět, zda stejně jako loni i letos proběhne sraz také na Moravě, ev. na Slovensku?:palec
|
|
|
|
|
|
07.08.2009 13:30 -
Re: sraz příznivců C5 - Slovensko/Morava 2009 ?
|
874237
|
|
|
najk
|
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 744 |
|

|
Dobré ráno pane Hudec   viz. např. vpravo - "Někdy v říjnu hromadná srážka... ", anebo že by jste s kolegou pajauchy něco zařídili na Moravě, my ze západu velice rádi přijedeme Jinak letos už sraz - velký - byl
a na závěr máte vůbec nějaké auto? pokud možno C5? váš profil je docela utajený
Dobré ráno pane Hudec:palec:-)))):-)))):-)))) viz. např. vpravo - "Někdy v říjnu hromadná srážka... ", anebo že by jste s kolegou :-d pajauchy něco zařídili na Moravě, my ze západu velice rádi přijedeme Jinak letos už sraz - velký - byl
a na závěr máte vůbec nějaké auto? pokud možno C5? váš profil je docela utajený :-)
|
|
|
|
07.08.2009 16:07 -
|
874238
|
|
|
pajauchy
|
|
Město: Hrdibořice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 145 |
|

|
jasne ze muzem neco spáchat ! a budem tam minimalně 2 
jasne ze muzem neco spáchat ! a budem tam minimalně 2 :-)))):palec
|
|
|
|
01.09.2009 13:18 -
|
1105246
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2881 |
|

|
No, mám pocit, že zas takový zájem o sraz na SK či moravě není... Alespoň podle lidí, kteří jsou přihlášení na Slovenské setkání...
No, mám pocit, že zas takový zájem o sraz na SK či moravě není... Alespoň podle lidí, kteří jsou přihlášení na Slovenské setkání...
:-)
|
|
|
|
01.09.2009 13:24 -
|
1105247
|
|
|
SaraXM
|
|
Město: Nový Bor, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader Break | Počet příspěvků: 124 |
|

|
no abych pravdu rekl ja zajem mam ale cekam zdali za posledni dva mesice dostanu penize pokud ano pojedu pokud ne budu mit vetsi problem nez jen sraz
no abych pravdu rekl ja zajem mam ale cekam zdali za posledni dva mesice dostanu penize pokud ano pojedu pokud ne budu mit vetsi problem nez jen sraz :-((((
|
|
|
|
01.09.2009 13:32 -
|
1105248
|
|
|
Rena
|
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 94 |
|
|
Nám zase nehoví ten víkend, už máme něco nepřesunutelného. Jinak Piešťany by byly O.K., nemáme to až tak daleko, mrzí nás to....., jinak bychom nakonec dojeli kamkoliv. Naši mazlíci nejsou žádní kostitřasi, delší jízda neva
Nám zase nehoví ten víkend, už máme něco nepřesunutelného. Jinak Piešťany by byly O.K., nemáme to až tak daleko, mrzí nás to....., jinak bychom nakonec dojeli kamkoliv. Naši mazlíci nejsou žádní kostitřasi, delší jízda neva:-)
|
|
|
|
01.09.2009 13:42 -
|
1105249
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2881 |
|

|
Další sraz, co bude v pořadí, bude zas letní (počítám buď prázdniny a nebo září) v roce 2010.
Další sraz, co bude v pořadí, bude zas letní (počítám buď prázdniny a nebo září) v roce 2010.
|
|
|
|
11.09.2009 18:55 -
|
1105542
|
|
|
brumla
|
|
Město: Blansko, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 44 |
|
|
Zdravim všechny. Já sám mám C5 už víc jak rok a před pár dny jsem se teprve dozvěděl ,že tady funguje nějaký klub. Když jsi prohlížím nějaké fotky po spátku , tak myslím že je super že i v tomto čase jsi najdou někteří čas na takové krásné přátelské setkání. Podle prohížení některých stránek a diskusí, jsou tady někteří opravdu skalní a usuzuji že i pohodoví. Opravdu jso zde i dobré rady jak o ty naše miláčky pečovat a ....
I když tento sraz nestihnu, tak doufám že se budu moci připojit zatím alespoň v této podobě. Tak zdravím a hlavně at' přeje počasí a je vše bez problémů.
Zdravim všechny. Já sám mám C5 už víc jak rok a před pár dny jsem se teprve dozvěděl ,že tady funguje nějaký klub. Když jsi prohlížím nějaké fotky po spátku , tak myslím že je super že i v tomto čase jsi najdou někteří čas na takové krásné přátelské setkání. Podle prohížení některých stránek a diskusí, jsou tady někteří opravdu skalní a usuzuji že i pohodoví. Opravdu jso zde i dobré rady jak o ty naše miláčky pečovat a ....
I když tento sraz nestihnu, tak doufám že se budu moci připojit zatím alespoň v této podobě. Tak zdravím a hlavně at' přeje počasí a je vše bez problémů.
|
|
|
|
11.09.2009 20:42 -
|
1105549
|
|
|
Darja
|
|
|

|
Minimálně jeden sraz ročně je...
Určitě ti to příště vyjde a pobavíš se s náma
Minimálně jeden sraz ročně je... :-)
Určitě ti to příště vyjde a pobavíš se s náma :-)
|
|
|
| |