Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
Mamlas
10.08.2009 18:40 - Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
Za?iato?n?k
Tak jsem se v sobotu pustil do vymeny lozisek. Nic neslo poradne povolit, vsechno zarezly a zarostly. Hned prvni problem nastal s povolenim stabilizatoru. Jeden torx nastavec jsem utrhl. Musel jsem koupit poradny od Tony a k tomu pouzit metrovou trubku a pak si to teprve dalo rict. Cidlo ABS samozrejme neslo vyndat, protoze jsem se bal, abych ho nezlomil, tak jsem ho tam nechal. Takova ta zajistovaci zavlacka co drzi pistnici v rameni taky nesla ven, takze jsem ji urizl a vyklepal ven. Bohuzel jsem nemel nahradni tak jsem tam z nouze dal prozatim hrebik nez koupim tu puvodni. Jakmile ale rameno bylo venku tak uz to slo celkem rychle.
Akorat jak bylo jedno lozisko zrezly, tak trochu zrezla i ta trubka, na ktery je nalisovany. Kvuli tomu novy lozisko na ty trubce moc nedrzi, tak se bojim aby se to nehybalo na trubce misto ve valeckach. Budu muset tu trubku asi sehnat novou.
Protoze neslo nic tak jsem si to predstavoval, tak jsem stihl udelat jen jednu stranu. Druhou budu muset udelat dalsi vikend.
Nejaky fotky jsem dal do osobni galerie.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator