| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: c5 II a RT4 |  |
Robocop
|
03.07.2009 15:32 -
Re: c5 II a RT4
|
|

|
tak v servisu jsem nechal baoh a mám z toho veho pocit, e za ty prachy mi vyměnili akorát olej, instalační CD by mi mohli sehnat dle vin. vozidla a z Rakouska, nebo Německa za cca 1500,- Kč. Na počítač v servisu vůbec neáhli, dělali spíe mechanické práce. Posléze jsem se podíval a zajel více do menu, ale skutečně jsem neobjevil nic co by odpovídalo nápisu CAN/VAN. " po stisknutí Menu: dva nápisy: 1. List des commandes vocales, 2. Description de lapparaeil. Kdy rozbalím první nábídku tak mi to nabídne: Afficher, appeler, changuer,guidage, guideners, info trafic, lectuer cd, message, navigation, non, on,precedent, radio, sms, stop, suirant, suprimer, telephone, aide, gue puis jedire- některé tyto funkce jdou dále rozbalit , ale tím jsem nic nezískal. Kdy rozbalím druhou nabídku tak se mi objeví nápisy: reference boitier - ( plus desetimístné číslo ), reference écran (a desetimístné číslo ), versioin ligiciel biotien - ( CD -04,08, ... datum...), versioun ligiciel écran ( a devítimístný kód sloený z písmen a číslic ) |
| |
| |