to autodiag: toho blbeho si odpusti, sam si napisal "po pripojeni BHI bloku k vozidlu se motor nebude tocit pokud se vse diagnostikou neprobere k cinnosti a neodvzdusni.." z toho mi logicky vyplyva ze v citroene natiahli FW aky ma byt, ale problem sa neodstranil lebo niektory akcny clen hlasi sprostosti..teoreticky by to mal byt korektor ale ten je nový, teda ostava neaky iny clen..niesu tam neake protipadacie zamky ako na xantui?
promin neodpustim....blby jsi a nejhorsi je ze sam veris ze ne takovy jsou nejhorsi domaci kutil ,tedy domaci mechanik jak zni moto u jedne tve forografie v profilu,ktery si mysli ze kdyz zvladl S120 tak proc by neumel opravit auto plne elektroniky..sak naco je diagnostika..pro tebe na hovno ty se podivas a vis ze BHI je ok v podstate vse je ok ..JEN se toci motor
dam ti radu bud sves hlavu a zkus verit lidem co o tom neco vedi a snazi se ti pomoct nebo se proste neptej kdyz odpovedi povazujes za nesmyslne ..
cim by FW menili ? a jak by to udelali..BHI je OTP programing to znamena nove cerpadlo a pouze jednou jak udelali z H3 H3+ ? jak nahradili nebo odstranili dalsi dva hydro prvky ? je videt ze bud jsi opravdu velmi najivni nebo jak jsem v uvodu napsal uplne blbej (ja volim variantu uplne blbej)
ty jsi videl protipadaci zamky jako akcni clen ktery by zpusoboval beh cerpadla ? jak asi ?...co ti rika economy mod ?? co ti rika veta kterou jsem ti napsal : Motor BHI bloku je zapojeny pres pojistku na stale napeti a elektronika BHI bloku ho oblada po jednou vodici..." ...