Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Novinky a informace - C5club.cz
alx
19.04.2009 22:11 - Re: Novinky a informace - C5club.cz
Administr?tor
Zdravim lidicky, mam pro vas zase par novinek

- opet nekolik drobnych oprav v systemu

- oprava a uprava automatickeho prihlasovani. Staci pro prihlaseni zaskrtnout policko "Trvale přihlásit?" a system vas prihlasi i po zavreni prohlizece. Jakmile vsak odhlasite pomoci tlacitka "Odhlasit", vymaze se i informace pro automaticke prihlaseni.

- oprava prispevku uzivatele, nefungovalo strankovani, nyni by jiz melo vse byt OK.

- oprava funkce zobrazeni prispevku jineho jazyka. Nastavit lze v Nastaveni systemu zde: .link.

- pridana zvukova notifikace prichodu nove zpravy do chatu. Vychozi nastaveni je vypnuto a zapnout lze odkazem vpravo od okna pro zadani textu, odkazu na smajliky apod. Zda se ze funkce zatim bohuzel nefunguje 100%, ale budeme se ji snazit postupne odladit.

- Informace a statistika. V Uzivatelskem panelu zde: .link. muzete nyni nalezt nove informace: vase posledni prihlaseni i s IP adresou, pocet navstev vaseho uzivatelskeho profilu vcetne 5ti poslednich navstevniku (pri ponechani kurzoru mysi nad jmenem se zobrazi datum a cas navstevy), celkovy pocet prihlaseni do systemu, pocet vami zalozenych diskuznich temat, pocet vasich prispevku v systemu.

- Editace vlastnich prispevku. Vpravo pod kazdym vlastnim prispevkem se naleza odkaz "Editovat", po kliknuti na nej se pod prispevkem otevre podokno, kde bude text vaseho prispevku a budete ho moci editovat. Prosime, abyste pri editaci uvadeli duvod editace, i kdyz se bude jednat jen o opravu preklepu, je to tak lepsi i pro ostatni, aby si nemysleli, ze chce nekdo neco skryvat apod. Zaroven je cela historie uchovana, to znamena ze pokud by nekdo editaci chtel zneuzivat,bude vse dohledatelne

- drobna zmena pri zobrazovani datumu v diskuzich. Pro prehlednost se nyni namisto dnesniho datumu zobrazuje text "Dnes" a namisto vcerejsiho datumu text "Vcera".

- do jednotlivych prispevku byli pridany dalsi informace: mesto uvedene uzivatelem, auto vyplnene v profilu a pocet uzivatelovych prispevku v systemu. Mesto a pocet prispevku je klikatelne

- v deniku vozidla lze nyni prepinat mezi CZK/SKK nebo EUR

- dalsi opravy ve vyhledavani

- mnozi z vas jiz zaregistrovali novinku, kterou jsme pracovne nazvali C5 mapa. Na mape lze zobrazit clenu klubu podle jimi zadaneho mesta v jejich uzivatelskem profilu. Cim presneji urcite adresu v profilu, tim presneji se zobrazite na mape. To take znamena, ze pokud nechcete aby ostatni videli, kde se nachazite, staci zadat jen nazev mesta a automaticky se vase pozice umisti do stredu mesta/obce. Zaroven take lze zrusit zobrazovani adresy - ulice a tim i presnejsimu zobrazeni v mape. Lze tak ucinit zde: .link. zrusenim zaskrtnuti policka pred polickem Ulice.
C5 mapu naleznete zde: .link. nebo lze zobrazit primo pozici jedotliveho uzivatele kliknutim na odkaz "Zobrazit uživatele na mapě" v uzivatelskem profilu.
V horni casti nad mapou se nachazi volba zobrazeni uzivatelu vzdalenych x km od vasi adresy.
C5 mapa vyuziva sluzbu Google Maps - .link.


Vase postrehy a navrhy smerujte prosim zde, dekujeme:
.link.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator