Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Klesání přední části vozu / C5 I,II
tief
20.02.2009 11:38 - Re: Klesání přední části vozu / C5 I,II
99
Jindra napsal(a):
Tomu rozumím, psal jsem, že se mi zvedá a klesá při zapnutém motoru na křižovatce a k tomu vzpoměl že mě původně zarazila změna výšky ráno po odemknutí. Zkoušel jsem i poté co manželka přijela jí k autu odemknout a čerpadlo zavrnělo na 3 vteřiny a nehnulo se. Po pěti hodinách jsem ho odemknu znovu a zase nic. Přijdu ráno (nyní v zimě) a po odemknutí předek klesl o pět centimetrů - má to nějakou logiku ??
To:jumep jen tak pro zajímavost souvisí nějak prodej C5 se zničeným motorem s fotonávodem na opravu bufiku s tím dýmem na konci ???


To ranne klesnutie moze byt sposobene oneskorenym dorovnanim vysky po poslednom dojazde - priklad: den predtym prijdes domov, najazd na obrubnik pripadne ina nerovnost na ceste, hydraktiv zisti nerovnost vozovky a zdvihne auto, kym sa auto stihne dorovnat zase do normalnej vysky vypnes motor a zamknes auto. Tzn nasledujuci den po odomknuti hydraktiv co urobi prve je ze dorovna vysku do normalu. To same sa moze obcas stat na krizovatke, casto sa to stava pri jazde na "kocicich hlavach", pri jazde sa auto zdvihne ( nizka kvalita cesty ) a pri stani na semafore sa po case zase zrovna.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator