Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Citroën mění image
Darja
07.02.2009 13:19 - Citroën mění image
99
Začíná to novým logem, je oblejší, už to nejsou dva ostré šípy, no spíš to vypada jako moderní bumerangy. Je to cílem ukázat jejich Créative Technologie. Stejně jako nápis citroën se mění, linky jsou oblejší, působí nově, ale na konzervativní citroën až moc hravě.





Stejně tak jako hodlají mít nové vztahy s jejich zákazníky. Inu mluví jen o vztahu v prodejnách, dokonce hodlají udělat Bussines oddělení. Mám z toho pocit, že se zase zapomíná na nás, stávající

Pak mluví o šikorých nabídkách vozidel (odkud je vyškrtnuta vlajkové loď, C6, které se přestane v Čechách prodávat, stejně jako prcek C2)

A podobně, uvidíme, jak se to vyvine


Link na předváděcí video .link.


P.S. K tolik omýlanému konceptu DS. Ano, existuje koncept Citroënu, ale rozhodně nevypadá jako ty příšerné virtuál tuningy původního citroënu DS. upoutávka na koncept DS3 je zde (v češtině) .link.

DS zamená Different Spirit, a pochybuju, že má navázat designové dílo Flaminio Bertoniho a má být pokračováním nové řady, už jen proto, že z dálky přípomíná (alespoň mě) novou fábii.

Foto k nahlédnutí zde .link. . Ale přijde mi divné,že zrovna citroen, co dělá cavyky s utajněním nově vyráběných aut, by si nechal takhle něco prozradit

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator