Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Hydraulické čerpadlo - BHI
SK_Baboon
03.03.2026 17:01 - Re: Hydraulické čerpadlo - BHI
Za?iato?n?k
Ahoje. Po rokoch nám úplne odišla BHI, nejaký čas vydávala počutežne iný zvuk, následne vyhodila chybovú hlášku a odvtedy nefunguje vôbec. V servise sme dostali takú informáciu, že jednotku treba vymeni, no nový kus sa už objedna nedá. Auto je inak v dobrom stave a páči sa nám, a tak sa nám s ním nechce rozlúči a tak sme začali novú BHI zháňa sami. Viaceré sú dostupné na Allegre no obávam sa kompatibility. V servise mi povedali, že podža katalógu by to mala by jednotka s číslom 5277N8, takú ale nikde neviem zohna, teda aspoň nie novú. Na allegre sa mi núkajú vraj nové jednotky 5277K1 a 5277P4. Viete mi niekto vysvetli ako je to s kompatibilitou? Lebo podža popisu by tieto jednotky na moju motorizáciu mali sedie, no potom mi nejde do hlavy prečo ich je tožko druhov a aký je v nich vlastne rozdiel. Sám si vymieňa motor z BHI do BHI netrúfam a nemyslím si, že by mi toto bol servis ochotný spravi. Navyše neviem či je chyba v motore alebo v niečom inom. Mám C5 Tourer 2.0HDi 120kW 6 st. manuál. Budem vďačný za každú radu ako auto zachráni.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator