Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Disky a pneu na C5 - obecně
Majo77
06.01.2026 20:12 - Re: Disky a pneu na C5 - obecně
Za?iato?n?k
Ahojte, snáď trocha oživím túto diskusiu. Nakožko aktuálne disky s pneu na mojej C5 III (X7), sedan,120kW, r.v. 2015 sú už v zlom stave (mám 2 sady R17 - zimná + letná) a veža toho ročne nenajazdím, premýšžam nad kúpou nových hliníkových diskov, tento raz R18, spolu s celoročnými pneu. Neviem, či mi niečo uniká, ale nedokážem nikde v eshopoch nájs disky podža TP a údajov z Citroenu. V TP mám ako alternatívne rozmery pneumatík a ráfikov zapísané tieto v prílohe (základné rozmery diskov v bode 41. sú R16). ET tam nikde uvedené nie je, ale podža info z Citroenu sa jedná o disk 5x108, 8.00, ET 30-35, stredová diera 65,1mm. A tu nastáva problém - prešiel som viacero eshopov a nenašiel som žiaden disk, ktorý by zodpovedal presne tejto špecifikácii Konkrétne v žiadnom prípade neviem nájs disk R18 s ET 30-35. Drvivá väčšina diskov je s ET 45 až 55. Ako ste to riešili vy čo máte R18 disky? Či mám len smolu vďaka bludom v TP a s týmto problémom sa nikto nestretol?

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator