| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Emise |  |
Froggy
|
30.07.2024 12:50 -
Re: Emise
|
|

|
Zdravím a mám dotaz - dnes jsem jel dělat emise (benzín/lpg) ale nastal problém - diagnostika technikovi vůbec nenačítá otáčky a teplotu. Na autě ádná závada nesvítí, chytá a jezdí v pohodě úplně bez problémů. Technik říkal, e nejspíe montáníci lpg (Strakonice, take ve bylo ok) museli na kabel napíchnout něco, co ruí diag).
A doma jsem zjistil, e jsem měl zapnutý omezovač rychlosti na hlídání padesátky ve městě. Je to asi blbost, ale nemůe to nějak vadit diagnostice? (u vím - nemůe)
Nenapadá vás kde bude problém a jak řeit? Strakonice nemám úplně za rohem a momentálně mají celofiremní dovolenou, tak zkouím zatím takto..
Předpokládám, e i nějaká domácí diagnostika by také neměla vidět otáčky a teplotu pokud to u někoho kdo je poblí zkusím. Je to tak?
Děkuji za názory a rady!
Edit - take u kámoe na diagnostice ádná závada, otáčky i teplotu ukazuje na lpg i benzín.
Edit2-tak druhý pokus na jiné stanici ME, tam otáčky občas vidět byly, ale bohuel místo poadovaných 15ti sekund to vydrelo cca jen 5sec a potom nesmysly jako třeba 0 ot. a např 16500 ot. Take hádání originál řídící jednotky s tou LPG. Prý se to u dodatečných vestaveb stává, take teď u jen ty Strakonice.. |
| |
| |