WalkerCZ
|
01.08.2023 23:35 -
Re: Neoriginální autorádio do C5 I
|
|

|
1 asi chápu, ale proto se ptám na rozdíly, pro nemechanika je to sloitějí se do problematiky dostat, co tedy funguje přes tento konkrétní +VAN ví někdo? přes CAN bus chápu e řada aut umí posílat více informací tam i zpět, tady tedy jen s connects2 klíček a ovládání pod volantem nebo jetě něco? 
2 změřil jsem červenej G - v pdf 7 - a je tam 12V i po 2minutách (o moc dýl jsem neměřil) tzn chápu e se jedná o stálé napětí, pak sem změřil lutej D v pdf 4 a tam je 12V jenom 2 minuty po poslední interakci s autem, tzn nejedná se o standardní zapojení kdy červenej je klíček a lutej je stálá baterka, ostatně tak je i označeno na koncovce k rádiu červenej je tam označenej jako - acc a lutej - B+12V, chápu e +VAN přenáí víc informací, a e "klíček" dělá a aktivní adaptér connects2, vyvstává otázka jaké je korektní zapojení bez aktivního adaptéru, logicky bych doel e je tedy "prohozeno" protoe +VAN se po 2 minutách vypne nejedná se tedy o stálé +12V .. jetě je teda otázka co je modrej E resp 5 - typicky se jedná asi o napájení antény, tady je to popsáno jako +12V SW - měřil sem to ale mám pocit e tam buď 12V nebylo nebo se to chovalo stejně jako +VAN teď u nevím asi to jetě přeměřím jak se v tom budu vrtat
ovládání z volantu se mi zatím nijak nepovedlo, přemýlím jestli se s tím budu trápit nebo pořídím nějaký univerzál, který se dá napojit bez connects2 (přece jen 1200 je víc jak 1/3 rádia ) dám tomu asi jetě pár dní, určitě by pomohlo jestli někdo nějak řeil tak přidat jak vyřeil |
| |
| |