Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
Pedro
10.01.2022 18:29 - Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
Za?iato?n?k
Rád bych zde popsal svoje zkušenosti s C5 Aircross 1.5 Hdi automat 8st. Předně upozornuju že jsem přesedal z X2 takže tomu odpovídá muj pohled.
Velkým plus je vyška posedu, jsem už 50+ a toto je jednoznačně přínos. Tím, že sedíte výše tak dle mého je i více místa vzadu. Sedadla jsou pohodlná ale tvrdší než u X2. Opěrák je ale dost uzký, silnějši postavy mohou mít problém. Výhled řidiče je jak z Tatry, ten čumák je velký a nemáte moc přehled o situaci těsně před vozem. Volant v některé poloze muže bránit pohledu na přístrojovku. Dotyk. panel na ovl. rádia, ventilátoru a pod funguje dobře ale odvádí to pozornost řidiče. Chybí mi možnost vypnutí při jízdě v noci.
Auto je dost přeposilované, hlavně brzdy, na to si pořád nemohu zvyknout.Motor je celkem fajn ale to auto je dost těžké takže dynamika na urovni X2 hdi. Automat maká dobře a hned jsem si na něho zvyknul. Jedině když je auto v zimě studené tak první cca 2 km pracuje s velkým prokluzem, pak už jede dobře.
Pérování je typicky pružinový, na hydru to nemá. Za to je přesnější řízení, hned reaguje a má lepší rejd. Zadní náprava je obyč. vlečná, takže na sněhu není problém jít do bočního smyku. Jo a taky to je dost široké, na naše vesnické cesty je to nezvyk.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator