Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Funkce tempomatu
HELLMUT
02.01.2022 18:39 - Re: Pískání vzduchu u oken
U??vate?
Ano mám automat . Tempomat mi funguje už okolo 40 km/h
Máme tu tunel Blanka průjezd z jednoho konce na druhý je cca 10 minut když tam svítí 50 někdy je tam 70. Celá cesta úsekové měření...
Tunel je z kopce. Když mám štěstí a nemám před sebou brzdiče co z kopce brzdí na 40 tak to na začátku tunelu zapnu a auto jede celou cestu 50 samo a nedotknu se brzdy. U X7 se rozjede na klidně 76 takže musím stisknout brzdu a tím tempomat vypnu. Je to otravné...
Na dálnici jedu nějakou rychlost ( moc tam neřeším kontrolu rychlosti ) při předjíždění většinou přidám plyn a pak se zařadilím s jistou mezerou a před to auto sundám nohu z plynu a rychlost se pomalu srovná na tu co jsem měl nastavenou. Samozřejmě když cítím že to brzdí moc, tak ho vymáčknu a plachtím dokud to zas neklesne na požadovanou rychlost.
Samozřejmě "na pádla" jezdím s dostatečným odstupem , nerad se na někoho lepím . A noha je v pozoru kdyby bylo potřeba rychle brzdit.
V tunelu mě hrozně štve jak většina takhle dobrý tempomat nemá a pořád někomu předemnou svítí brzdy , já musím taky brzdit i když si nechám velkou mezeru a jedu celou cestu konstantně 53 km/h.
V X7 jsem jak oni a musím hlídat rychlost , brzdit a tím pádem pořád vypínat ten tempomat

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator