(Milo)
|
14.11.2021 16:45 -
Re: Spotřeba - veobecně
|
|

|
Zdravím vechny,
jsem tady novej, nemám se moc čím chlubit, 2L HDI 80kw spotřeba cca 7, bylo to o litr víc, ale teď jsem po tlakový hadici vyměnil jetě intercooler a u to snad jede jak má i kdy je to teda lenochod jak se patří Nicméně přesedám mezi tímhle a mondeem 2.2 tdci 147kw, take se to vlastně vůbec srovnávat nedá. Je zajímavý, jak odlině lze auta pojmout obě jsou skvělý, ale kadý úplně, ale úplně jinak. Ta moje spotřeba je teda skoro čistý město.
Připojím i dotaz, protoe s tímhle jevem jsem se jetě nesetkal, u normálních aut ukazuje tachmetr o cca 10% víc ne jedu podle GPS, tady je to obráceně, co je dost zákeřný, protoe radar je na kadým rohu a zvyk, e o 10 víc je v pohodě se můe vymstít. Kola standard 205/65 r15. Palubák ukazuje o litr víc ne spočítám podle tankování, otázka je, jestli nenajedu reálně víc, kdy to takhle blbě ukazuje.
Je to vlastnost, nebo chyba?
A jetě mi nějak blbě ukazuje palivoměr, dám plnou a ukazuje lehce přes 3/4, ale čekám, jestli se to nerozhejbe dlouho to stálo, ne jsem se rozhodl, e to zachráním a kámo co s tím jezdil předtím tankoval max za 500, take to plnou vlastně nezná 
Jo a to je taky skoro k tematu, na kolik má kombík 2002 nádr? 60? XMko mělo snad 80, jestli si pamatuju dobře. |
| |
| |