Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Poloosy / C5 III
j001
11.04.2021 21:58 - Re: Poloosy / C5 III
99
Tak vdaka tebe sa mi to podarilo, som tam nechcel nic pokazit, uz som to skladal nazad, potom som si precital tvoju odpoved a reku to este skusim. Mrcha hrdzava povolila predsa. Ale v tom diferaku to bolo komplet hrdzave, vid foto. Myslel som, ze sa to tam nejak maze, hm. Ale v postupoch pisu, ze to treba komplet vycistit kefou, tak asi je to bezne, hm. Zvlastne je, ze lava strana bola cista premazana.
Som to v ramci moznosti vycistil, dal tam mazivo podla pokynov + v strede som to trochu natrel medenou pastou, snad to bude nabuduce lepsie.
Potom som sa rozhodol ze pre istotu to lave tesnenie este vtlciem trosku dalej, nech je klud, uz mi to islo od ruky. Trosku som to posunul, vid foto. Zajtra sa preveziem.
Dobre ze som si kupil rozne stahovaky, neslo mi nasroubovat matice na capy riadenia a jednu matku na tycke stabilizatora, pretacali sa. Bez nich by som si neporadil.
Poloosy ma stali obe okolo 250 eur, v citroene chceli za nove 900 a repasy 550. Bud mi nieco unika a tie z citroenu vydrzia 2-4x dlhsie ehm, alebo sa jedna o obycajnu zlodejinu.
Robil som to prvykrat, je myslim pochopitelne ze mnohemu este nerozumiem. Uprednostnil by som keby mi to niekto predtym ukazal, ale nikoho som nenasiel.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator