Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Economy Mode
autodiag
04.02.2021 07:34 - Re: Economy Mode
U??vate?
Tony_Z napsal(a):
Může mít na Economy Mode vliv nízký odběr z baterie? Připadá mi, že od doby, co jsem všude po interiéru auta rozházel LEDky, tak mám permanentní Economy mode. Nabití přes nabíječku pomůže jen tak na 2 dny.


nehloupejsi napad je osazet auto ledkama,a jeste cinskejma ...


Tony_Z napsal(a):
I bez nabíjení nabíječkou auto krásně startuje v mrazech, není znát nijaký pokles. Baterie stará cca 15 měsíců VARTA SILVER Dynamic 77Ah 12V, E44. V C5 X7 2009.


baterie Varta uz davno nejsou ce bejvali,po tom co mi po nekolika te dosla nova varta poloprazdna,jsem zacal davat jen Exide a mam klid...dalsi vec je, ta ze baterie by mela byt takova jaka je zapsana v BSI a s jakou powermanagment pocita...nutne je i dodrzet postup pri vymene baterie a take je dulezize nenabijet baterii primo na jejich kontaktech


Tony_Z napsal(a):
Je tu někdo, kdo mi může potvrdit, že by si auto mohlo vypočítávat stav baterie z aktuálního odběru při nenastartovaném motoru? Tedy když tam jsou LEDky, tak protéká celkově málo proudu a jednotka si může myslet, že je baterie před finišem? Díky.


powermanagment je aktivni po celou dobu,ale pokazde jinak v kazdem jejim rezimu jako je spanek,pripravenost ci jizda..
powermanagment je zjednodusene receno soucasti BSI,proto je dulezite jak jsem psal mit spravnou baterii a dodrzet postup vymeny..
Ledky ackoli se to muze zdat nemusi mit vzdy jak si mnozi mysli nizsi odber,zvlast ty z ali,wishe a ja nevim odkud vsude si to lidi kupuji..ledkou muze take protekat prout ale ta nemusi byt vybuzena a viditelne emitovat

dalsi vec je i ta(tve auto neznam a nejsem u nej) ze mas jednoduse nekde jiny odber (altik,neuspana jednmotka,domontovany alarm,sat dohled atd atd)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator