Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Servisy - Brno a okolí
Klusee
12.01.2021 14:06 - Re: Servisy - Brno a okolí
99
Studna napsal(a):
Zdravím klubisty z jihu Moravy. Nemáte někdo zkušenosti se servisem "Le Garage" v Břeclavi? Potkal jsem jednu C5 s nálepkou a SPZ. Ve znaku má siluetu DS, tak by měl umět naše auta... Mají profil na FB a dle něho se hrabat v C5 asi umí... Ale radši se zeptám.
Díky

Ahoj, doporucuju, byl jsem u pana Foltanka vicekrat a vzdycky dobry pocit i vysledek. Servisni akce napr. vymena vstriku na 2.0HDi, servis hydrauliky na XM, servis hydrauliky na 3.0HDi a dalsi.


Jirik88 napsal(a):
Ahoj, po koupi své C5 řeším také servis na opravu manžety poloosy, revizi celkového stavu, výměnu provozních kapalin a ovládacího panelu klimatizace. Na jiném fóru, ale nikoli zde, ještě zmiňovali servis Citen .link. - máte s ním někdo zkušenosti?
Děkuji


Ahoj, nedoporucuju. Potreboval jsem na XM vyservisovat hydrauliku a dalsich par veci a nevedlo to ani k cili a ani komunikace nebyla dobra. Prilis zduraznovali, jaci jsou experti kdyz pred 20 lety zakladali Carling Brno, ale vysledky prace tomu neodpovidaly. Prestoze to mam 5 min od domu, jedu radeji do Breclavi.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator