Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Závada motoru / C5 II 2.2 HDi 125kW
jruze
26.11.2020 13:24 - Re: Závada motoru / C5 II 2.2 HDi 125kW
U??vate?
Tony_Z napsal(a):
Jruze: Nebuď naštvanej, že jsi mu tu chybu váhy nemohl odstranit ty alespoň za 2000Kč. Tohle je klubové fórum. Ne reklamní agentura. Nejdřív si máme poradit a když to člověk nezvládne sám, tak třeba popojede k jinému členovi, kterému se může odměnit, jak se domluví. Ale to neustálé pomlouvání rad ostatních jen proto, aby jsi si udělal kšeft je fakt už děsný.


No jak jsi přišel na to že jsem mu chtěl měnit váhu já a dokonce za 2000,- ? Než něco takového napíšeš tak si prosím přečti kolik rad a kolik informací jsem zde dal (včetně návodů jak odstranit) myslím že si se trošičku spletl i v tom že odpojuji komponenty důležité k provozu (a pokud ano tak ke zjištění dalších závad - konkrétně s tou váhou protože ta nebyla příčinou) Jinak ze zamysli kolik času mne stály rady, návody , schemata atd.. xx telefoních a sms rad , cest k nepojízdným autum ?? a věř že většina nedala ani režii za cestu.A všem a jeké rady tady pomlouvám ? To jako že jsem nesouhlasil s tím že mu auto padne do nouze kvůli váze ? To je pomluva - není spíš pomluva to co jsi napsal ty ?

Třeba dnes jedu z Veselí do Prahy zjistit proč nestartuje jedno RHR (mám myšlenku proč - ale z nedostatku podrobností neradím = ty mi majitel bez diag nedovede dát a i tak by to asi nestačilo) nechceš kontakt můžeš mu poradit aby ušetřil (a neboj za cestu k němu nic neučtuji, za diag málo kdy a když tak symbolickou)
A jestli se pokoušíš zde spustit nějakou ,,bouři" proti mně tak hodně zdaru - odemne má zde na foru dost lidí auta a jsou spokojení (dnes se zrovna přijede podívat a koupit jeden - a to proto že předcházející auto odemne mu po dvouletém bezproblémovém provozu nabourali na totálku tak kupuje odemne další - nechceš pu ho přijet prohlédnout před koupí ?) Nepříjde ti tak trochu trapný co jsi napsal ?

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator