Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze
jruze
30.10.2020 18:58 - Re: jruze
U??vate?
63zdenda napsal(a):
Pár fotek RT4, ten větrák byl menší kapacity, meměl tam co dělat, vůbec se tam prý vyřádil nějaký odborník.


No mně fungovalo doposledka vše normálně (tedy krom teploty nafty - na problém co se stalo s motorem to vliv nemá a nemělo a zaslepení EGR - to si naštěstí potvrdil že je OK) navy jsem se nevčímal páč jsem s ní také neměl žádný problém (ani já a ani ti kteří to auto měli zapůjčené jako náhradní)

Nebo asi jinak = vᚠco mi dalo práce sehnat kompletní díly na X7 ve sračkovim stavu a vše přestrojit tak aby to nebylo poznat ? ( tak co vlastně ještě zbejvá ) ? Neměl jse tu X7 celou zrepasovat a prodávat za pade ?

Znovu zopakuji že mně fungovalo vše (krom těch dvou anomálií = ověřitelné v deníku ) - kupaval jsem pro manželku , opravil co jsem našel včetně podvozku , (převodovka byla měněna ve zn. servisu a dodal jsem ji já) od té doby to najelo 20000Km bezproblému, s tím autem (zapůjčeným) najeli zákazníci jako s náhradním autem +- 2000 a mladej asi 3000 Km potom to skoro rok stálo (až na malé vyjímky ) a potom stěhování a také vše OK ( zkusím dohledat komu jsem půjčil aby to potvrdil).

K RT4 - vem z ní otisky - budem si stěžovat (oba protože já s ní nic nedělal - nebylo potřeba - odjela několik zemí bez problému)

A k těm kotoučům na biturbu - tak si to zvěč a uvidíš sám ( jsou to fotky tvé takže aby jsi mne nenařknul že je to z jiného auta - proto jsem to sem ani nedával a protokol z STK takí ne ještě by z toho bylo že je faléšnej)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator