Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze
63zdenda
28.10.2020 03:42 - Re: jruze
U??vate?
Co to tady Jardo plácáš, jseš zhulenej nebo co?
Zadní brzdy jsou dobré, kousek lesklého kotouče je vidět na fotce z nehody, vlnovec měněn před rokem ve službě na záchrance-plno svědků, tyčky stabilizátoru zrovna tak-plno svědků, když jsi dojel s biturbem z mé zahrady x km domů, volal jsi, že jezdí dobře, přehraj si ty jak jsi říkal nahrané hovory, uvidíš jak tady lžeš, na nic sis nestěžoval, před 2 roky si byl s tím biturbem na STK, tam si ho také chválil, asi už po desáté, biturbo mᚠza 42, 40 jsem ti poslal na účet, kolik je to dohromady, 79?
Sedačky hřejou obě, řidičovu jsem si vždycky nechtíc zapnul při výměně pyláku, pak jsem řval, kdo jí pustil, že mám spálenou zadnici.
Ty jsi koupil díly za 70 tis.kč, si kupoval nové v citroenu, jak jsem ti říkal do telefonu, ode mne pár km prodával ve stejné barvě celé páté dveře za 3200-kč a zadní nárazník za 3500-kč.
No a k tomu tvému zázraku, jo věřim že absolvovalo jízdu do D a dovolená v Chorvatsku, jenže to bylo po koupi, to bylo ještě v pořádku, po prodeji tě můžu upozornit bys to nedal ani omylem, podívej na mě, ujel jsem 500km a umřel motor, mimochodem, stalo se ve 14.15hod. na záchranku jsem se dostal ve 20.00hodin, musel jsem tam přespat, bo bez auta se dostává špatně domů, myslíš že ty tvoje zázračný sedačky propálené od cigaret hřejou, ne, oni ani výhřev nemají, proto jsi možná přitápěl těma vajglama, co mě ale štve nejvíc, že ten zázrak nemá ani předního parkovacího asistenta, to ti teda povim, žijem ve století páry a nic to nemá, no hrůza.
Ano souhlas, na každém koupeném autě jsou vždy nějaké náklady, ale myslíš že třeba chcíplej motor mezi ně patří, chybějící šrouby na nápravnici také, to nemyslíš vážně, hele, takhle se také dohaduješ se zákazníkem, když provedeš opravu a on než dojede domů, tak mu to také kyksne, řekneš mu že od tebe to odjíždělo auto v pořádku a kašleš na něj.
Na nějaké protokoly z STK ti kašlu, můj názor na ně znáš, je to vidět jak dělají kontrolu na tom tvém, to je příklad za všechny, tys to kontroloval poctivě, oni také, samí profíci a na velké nedostatky musím přijít já laik, di se vycpat i s nima, doufám, že tady zase napíšeš něco hrozně moc moudrého a křišálového, andílku.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator