Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze
jruze
22.10.2020 23:27 - Re: jruze
U??vate?
No to byla doba - a) já jsem na tvém autě Fap neodstranil ale někdo kdo byl u mne na dílně (já to softvérově neumím) to samé platí o EGR ventilu = zaslepit ano softvérově upravit ne.
Ohledně Zdendy - zaslepen byl odemne bez jakékoli jiné ,,úpravy" (proto byla jiná hodnota na váze) a hlavně byl zaslepen plně funkční EGR nikoli vadný.(pokud tomu někdo nevěří může si nechat zkontrolovat soft) = žádné chybové hlášky , žádná rozsvícená kontrolka (hodnoty jak teploty nafty tak váhy v toleranci a pouze koherence )
Ohledně odtahu ke mně a opravu jsem navrhl - myslím že by to bylo hrazeno z pov.ručení , ohledně vrácení ? dodal jsem jiný motor když to nechtěl přivézt a nebo bych to opravil (za motor jsem nic nechtěl ostatní by se přestrojilo z původního takže žádných 35 ? ale do 10. s prací a vstřikem) Mohl to nechat dovézt v rámci asistenčky z pov.ručení a mohl být u opravy, nebo vrátit (mám na to auto ihned dva jiné kupce)- také jsem mu navrhl náhradní auto než by to bylo opravené. - fakt jsem hajzl (ale to už je jedno) A ještě něco kolem stavu auta - u toho auta jsem byl a udělal jsem na něm diagnostiku - ta se uloží do diagnostiky(všechny hodnoty) - to auto má i deník závad ze kterých se dí hodně vyčíst.(mne samotného zajímalo co se vlastně událo) proto sem jí dělal - ventyl jen tak sám od sebe neupadne , oleje tam bylo těsně pod horní ryskou - ověřitelné z výpisu diagnostiky informace v momentě závady atd..

A tojako asi blbej příklad : ,,koupíš si auto - nabourᚠ- odvezeš zpět prodejci - a vra peníze já už ho nechci ? "(nebudeš prodávat auto - že bych si ho od tebe koupil ?) to je dobrej vtip = to by to ale potom bylo tak jak jsem navrhnul = přivez to (dej to do pojízdného stavu) a já ti vrátím peníze ( to co k opravě bylo potřeba bylo zdarma krom vstřiku a práce) A já nelžu nemám to zapotřebí ani u tebe a ani u nikoho jiného - prodal jsem za poslední dva roky asi deset aut a kupci spokojeni a pokud se něco náhodou vyskytlo tak jsme se vždy domluvili = bylo odstraněno = tomu jsem se nebránil ani v tomto případě.
Hele neměl si třeba koupit Zdenda motor v Citroenu repas za 130000,- chtít je po mně ? nebo snad raději novej ? cenu ani nevím.(170000,-)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator