Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze
jruze
12.10.2020 22:23 - Re: Koupě Citroenu C5
U??vate?
63zdenda napsal(a):
A to chceš říct,že po STK jsi dal záslepku na EGR zpět a vezl to na prodej,není to divný,ani si nepátrali po tom,že to ženě dvakrát chcíplo.
Na tyčky stejně jako mokrý vstřik mě upozornil Hanz,není to můj pocit.
Dále ti možná napovim,od plné nádrže nájezd 500km,dojezd 480km,spotřeba 5,7l, ale v nádrži čtvrtka,kam se poděla nafta z nádrže,olej podle měrky nad maximem,před tím na merce mezi riskama,myslíš že špatný vstřik nemůže odpálit vše pod sebou,jak je tady často popisované?


Auto po výměně oleje a cesta k tobě (něco přes 200Km)= olej jak píšeš jsi kontroloval a byl OK ? Při diagnostice u tvého servisáka a kontrole hladiny oleje byl na OK nikoli přes tak nevím.Pokud by se ,,posral" vstřik propálí se píst nikoli upadne ventyl.(do vstřiku nemělo co jiného praštit aby ho tak poškodil proto si myslím že upadl ventyl) No už mne to nebaví - pošleš mi že já útočím na tvou peněženku a že jsem ubožák (to mi příjde spíš opačně) no tak to uděláme jinak = uveď auto do původního stavu = tak aby jelo a já ho odkoupím zpět za cenu kterou jsi mi za něj zaplatil( odkup havarovaného biturba aukční cena 42000 + doplatek 40000 = celková cena 82000).To je asi fér nebo není ? Ty tyčky a spojler měnit nemusíš.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator