Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze
jruze
11.10.2020 22:15 - Re: Koupě Citroenu C5
U??vate?
63zdenda napsal(a):
Přesměruj si co chceš, proč najednou připočítávᚠco jsi slíbyl že dáš, o tažném jsi tvrdil, že je rovné, tak je škoda ho dávat pryč, hned jsi se s Hanzem a se mnou domlouval, a ho objedná, že snížíš cenu o tu částku, jen a tady všichni vidí tvůj postoj k problému, já jsem už do toho dal 35 tis ty počtáři, na výměnu motoru dojde příští týden, tahle diskuze mi příjde dost podobná jako když jsi udělal hellmutovi fap off bez jeho vědomí, každopádně se stále vyhybᚠodpovědi, budeš se finančně na opravě podílet, nebo jako doposud mrtvý brouk?
Ani jsi neodpověděl na otázku, jak probíhala STK se zaslepeným egrem, zadní tyčky stabilizátoru v háji, snímač teploty paliva taktéž a žárovka denního svícení, u nás vyhazujou za nesvítící žárovku, sme všichni zvědavy na odpověď.
Jinak já jsem stále svolný domluvě, ale chytil jsi špatný směr, tady se to řešit vůbec nemuselo, jenom se tady víc a víc schazuješ, každý svého štěstí strůjce.


EGR na STK nezjistí (a na EM byla záslepka venku)- jak jsem psal měl jsem jen podezření že zablbnul - v diag chodil, teplota paliva koherence = není chyba, žárovku deního svícení mladej vyměnil za starší a na STK ještě svítila, zadní yčky stabíku jesou závada na vyhození a popravdě jsi to jen říkal ty nic jsem v autě neslyšel . Zato s tím biturbem jsem musel ty brzdy vyměnit = takové závady opravdu vyhazují.(ale pravda koupil jsem od tebe totálku) = takže proč řešit závady na jednom i druhém autě? Vždy ty jsi mně vlastně prodával totálku.Ohledně opravy proč jsem asi chtěl opravu dělat já ? protože mne zajímalo a zajímá co se vlastně stalo ? - chytit na olej ? blbost .olej to nebralo od výměny k výměně , ventyl sám od sebe neupadne - rozvody byly dělané 30000Km zpátky , potom mne napadá jen přetočenej motor a to mi také moc nesedí.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator