Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze
63zdenda
11.10.2020 21:17 - Re: Koupě Citroenu C5
U??vate?
jruze napsal(a):
Opravu jsem ti nabídl - řekl jsi že ti tam jede jiný servisák a že je to kousek k němu . mimo jiné jsem ti nabídl vstřiky a následně jiný kompletní motor i se vstřikama (které jsem měl zamluvené a ještě nebyly demontované) za cenu 15000,- za komplet. Jestli tak mladej ti nabízel odtah s opravou u nás hned jak se to stalo . Taky bych sem mohl hodit SMS co jsi mi poslal.To mé auto jsi koupil ode mne za finální částku místo 90000,- za 79000,- Je zajímavé že jsi do té doby s autem neměl problém a ještě jsi si pochvaloval jak ti klesla průměrka? Tak co bylo na motoru špatně ? (asi od samého počátku)


Tak za prvé, když se to stalo, tobě jsem volal jako prvnímu, ptal ses, co se stalo, popsal jsem ti že nevím, pak jsi mi vyprávěl že mᚠrozebrané nějaké dveře a opravuješ elektriku, to mě fakt zajímalo, proč si neřek počkej, jedu tam, dám to dohromady, s tvým mladym jsem mluvil až po týdnu, kdy ste vezly ten motor, nic ste mi nenabízely, nevim co tě vede k takovým lžím, proč bych si přidělával starosti, když by ses nabídl, odvezl bys to a opravil, ubylo by mě hodně starostí, nic takového tam neproběhlo, no a za druhé proč já bych měl kupovat vstřiky a motor, když ten problém od začátku je jinde, ne ve mě.
A už jednou k těm tvým počtům, 42 biturbo, měl jsem dát 48 a bylo by 90, jenže si říkal že dᚠ9 slevu, mám to v mailu, pak si slíbyl nejdřív tažné z mého biturba i s elektrikou, pak jsi změnil že dᚠelektriku a tažné zaplatíš, když budu počítat nejlevnější tažné u Hanze, sám jsi s ním mluvil 4, pak jsi měl odemě dostat 35, dostal jsi 40, divný počty že?

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator