Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze
jruze
11.10.2020 20:59 - Re: Koupě Citroenu C5
U??vate?
63zdenda napsal(a):
Výhřev sedačky rozhodně fungoval stejně jako tlačítka na volantu, vše jsem používal normálně, výměna kol když jsem ti popsal tvoje jsi sám nabídl, stejně jako všechny věci, co jsem napsal v prvním přízpěvku, za druhé jsi koupil totálku, co chceš tady probírat, i když biturbo bylo po kolizi a jako totálka, bylo v lepší kondici než tvoje.
Žádnou opravu jsi mi nenabízel, to bych asi auto nedával nikam do servisu a nescháněl jiný motor, nebo si myslíš že bych si přidělával další problémy?
Už jsem do toho investoval posledních 35 tisíc, postav se k tomu jako rovnej férovej chlap a udělej nabídku, nevymýšlej si tady pohádky a neuváděj ceny v citroenu, kupuješ díly starší, sám si na začátku sliboval tohle mám, dám ti to, tohle ti dám z tvého biturba a na sebe nekoukáme přez prsty a nakonec se zachovᚠtakto, hlavně chceš poslat plnou moc, aby se auta přepsaly, ale že já mám nějaké problémy s tvým autem tě nezajímá?


Opravu jsem ti nabídl - řekl jsi že ti tam jede jiný servisák a že je to kousek k němu . mimo jiné jsem ti nabídl vstřiky a následně jiný kompletní motor i se vstřikama (které jsem měl zamluvené a ještě nebyly demontované) za cenu 15000,- za komplet. Jestli tak mladej ti nabízel odtah s opravou u nás hned jak se to stalo . Taky bych sem mohl hodit SMS co jsi mi poslal.To mé auto jsi koupil ode mne za finální částku místo 90000,- za 79000,- Je zajímavé že jsi do té doby s autem neměl problém a ještě jsi si pochvaloval jak ti klesla průměrka? Tak co bylo na motoru špatně ? (asi od samého počátku)
Víš proč jsem si udělal diagnostiku když jsme přivezli ten motor ? abych měl uložené data co se vlastně stalo - diagbox si ukládá data automaticky.A plnou moc jsem chtěl abych nemusel znovu na evidenčku jinak je mi to jedno kdy se to převede.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator