Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Problém s výškou na zadní nápravě
jruze
10.03.2020 22:24 - Re: Problém s výškou na zadní nápravě
U??vate?
Thomson1 napsal(a):
Zdravím všechny přispívající....tak předně nejsem z těch lidí co by se míchali do něčeho co neumím nebo neznám. Takže pro rejpaly:

- auto jsem takto koupil tzn na zadní nápravu jsem ještě nesáhl
- onu mazlavou akci provedli původnímu majiteli v servisu AutoDráb autorizovaný servis Bosch
.link. nechápu co s tím dělali ale vidím to jen na vazelínovou akci
- jinak diagnostiku mám a jak jsem psal systém je bez závad a při testu komponentu na povely reaguje tak jak má
nicméně po ukončení se zadní část opětně vrací do max horním polohy. Osobně bych to viděl na korektor. Začátek problému byl takový že auto občas vyjelo úplně nahoru ale ovládáním bylo možné auto vrátit do správné polohy což už teď není možné.

Tento problém jsem na C5 nikdy neřešil a proto se dotazuji právě na těchto stránkách. Nečekal bych hloupé komentáře typu "namazáno samo od sebe apod" a vůbec celý tvůj komentář "JRUZE" Nemád důvod psát něco co není pravda už jen proto abych problém vyřešil. Čekal bych věcný a použitelný komentář než vůbec auto zvednu a začnu řešit jednotlivé varianty závady....za užitečné komentáře předem velmi děkuji.


Jaké jsou měřené hodnoty ? srovnat ohnutý konec uchycení tyčky (kloubku) nastavit podle postupu vejšku . to že to nehlásí žadnou chybu vůbec nic neznaméná = jediná chyba (asi) tam bude v základním nastavení vejšky a až potom kontrola údajů korektoru = to je základ . To že už to takto bylo se opravdu z ničeho vyčíst nedalo - ba naopak ,,z ničeho nic" ? - asi mělo být takto jsem to koupil, někdo se v tom hrabal = to je vidět z obrázků asi měla být otázka ,,jak nastavit korektor - vejšku " ? potom bych určitě nenapsal co jsem napsal kdybys měl tolik zkušeností jako já = nikdo s tim nic nedělal atd.. tak budeš psát to stejné jako já .

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator