sanchez
|
19.02.2020 17:16 -
Re: Tvrdy podvozek
|
|

|
xsedmička napsal(a): Nevím já měl předek moc vysoko a mlátilo to po korekci výky podvozku ve OK a auto krásně plave po silnici korekce provedena v autorizovaném servisu citroen--unikom Kutná Hora věřím e pokud je ve v pořádku musí to jít bez problémů nastavit třeba se to musí i umět mně se to pokouel nastavit v soukromé dílně a nelo to(dva počítače+programy a nic) v autorizáku bez problémů.
Já byl v autorizovaném servise citroen ji 4x
Jetě pojedu minimálně 1x
Pokud se zadají reálné hodnoty, nastavení výek se zdaří/ ( vechny výkoměry načteny ), ale auto má v provozní poloze na přední nápravě 170mm.
Pokud zadáme fiktivní, operace se nezdaří / diagnostika načte pouze 3 výkoměry (zadní vdy) a buď levý nebo pravý na předku, nikdy ne oba, ale uloí se správná výka, ne tedy 170mm, ale správných 127mm, ale zase nejde BHI, jak nejsou načtené výky.
Diagbox, tam mají aktualizovaný na 9.4 jsem si viml.
( s tím neofiko co mám doma se nechá udělat toté, mimo kodování, dokonce i BOSH diagnostika nevidí vechny
počítače ( tím pádem i nastavení) , naposled jsem viděl BOSH diag, kdy C5 III padla do ekonomy, tak to tu BOSHku odpojilo a dokud se nenastartovalo, tak se do řídící jednotky nedostala vůbec, diagbox funguje v economy normálně. |
| |
| |