Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Fatální selhání vahadel u 2.0HDI RHR
jruze
03.02.2020 19:34 - Re: Fatální selhání vahadel u 2.0HDI RHR
U??vate?
zhrado napsal(a):
Majstri od fachu. Nemáte dakto z Vás dáko zmapované ako je to s tými vahadlami u RHR? Ako som písal, môja x7 má 320tis často jazdených po diažnici. A nechce sa mi to rozobera a pozera v akom stave sú. Ale zas auto používam denne a nechce sa mi zháňa potom odahovka a druhý motor
Motorov RHR je kopa a že majú s tým problém je jasné. Ale kopa ich jazdí s veža km a držia. Reku či nebola len dáka blbá séria a netýka sa to všetkých.. Neviete?


Některé RHR mají i půl mega , moje má 340, jedno biturbo přes 500 - vahadla jsou v podstatě stejná (stejný materiál stejná kontrukce ) nevidím důvod proč by tím měl trpět zrovna jen RHR motor?
Na 1.6 HDI jsem několikrát viděl vysypané jehlové ložiska ale nikdy že by prolezl ventil a že by se tím odjistil - jesli se nepletu tak klínky nejsou ,,hladké" ale ,,drážkové" a je podle mne technicky nemožné aby se tím že proleze dřík odjistil klínek. (to že by se přidřel ventil,nebo zadřel hydroštel by asi bylo vědohodnější příčina - to by ale spíš bylo údržbou a olejem)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator