Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Prosím o pár rad - tipů...
Burka
21.01.2020 21:39 - Re: Prosím o pár rad - tipů...
Za?iato?n?k
Ahoj, s tím držákem mᚠpravdu, není to nic moc. Já mám asi origo výklopný v přední loketce a vyjížděcí loketce na zadních sedačkách. Je to ale na nic, kolikrát i zapomenu, že jsem si koupil kafe a najdu ho v zavřené loketce po týdnu. Je pár lidí, kteří našli řešení. Musíš mít ale ten prostor pod rádiem k dispozici, já tam mám to velké rádio přes celý panel. Někde jsem četl, že jsou nějaké držáčky nad rádio, ale že není levné opravovat rádio kam se to kafe vylilo .link.
Když najdeš chytré řešení, budu rád za tip.

S výměnou v převodovce bych počkal, než blíže poznᚠauto. Občas si trošku cukne i automat ve funglovkách. Minulý týden jsem převážel XC90 s 300 km najeto a za studena taky cukal. Převodovky si automobilky kupují od subdodavatelů, tj. někde ve specializovaném servisu na automaty budou mít více zkušeností. Snad tady na foru jsem četl, že je třeba dát pozor na to, aby se jen nedoplnil olej, ale vyměnil, snad se i propláchla a že je potřeba dolévat na víckrát,nebo něco takového. Samozřejmě je potřeba dobře utěsnit, ale to je jasné. Mě doporučovali .link. ale zatím jsem tam nemusel. Budu rád za referenci, kdyby si to zkusil.

A tá automatická brzda se snad dá nastavit levým kolečkem na voolantu před nastartováním vozidla. Zkus návod, který jsem přiložil, pokud nemᚠčeský/slovenský.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator