Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Engine management system faulty
Burka
21.01.2020 21:01 - Re: Engine management system faulty
Za?iato?n?k
Jruze, ten motor mi právě vyhovuje. Mám to na ježdění po dálnici s rodinou a to dělá úžasně. Při mém stylu jízdy žere normál 7,5 litru, když se mi nechce v noci jet rychle, hodím tempomat na 120 a při natankování v DE mi ukazovalo 6,5.
Jediné špatné co si zatím všímám u V6 HDI, jsou předsudky některých mechaniků. Pardon za názor, ale hodně radosti mi bere zejmena to, že na něm musím nechat pracovat mechanika, který s ním nemá zkušenost. Skvělej chlapík, má správnou logiku, ale málo času, zkušeností s V6 a ne ideální diagnostické možnosti. Vůbec mě to netěší, ale na citroeny ještě nemám vyšlapanou cestičku. Mno chvilku to potrvá, než potkám člověka, kterého to baví. Ve výsledku je to jenom věc, která potřebuje své. A když se k tomu přidají zlaté ručičky, tak zůstane i nějaká korunka navíc.

Tak zatím 50 km po servise a zvuk se vrací do normálu a hlavně motor už nechce při volnoběhu, startu a při zátěži vyskočit zpod kapoty. Kdyby že se to vyřešilo, byl bych rád za chvilku klidu od servisů a snad i pohodové poježděni. Že snad nějaká vnitřní část toho filtru tam byla pouze "položená" a bylo to zavzdušněné. Evidentně špatný postup montáže. To jsou mi věci, tak tohle jsem ani náhodou netipoval a Lexia to nepoznala. Až nějaká diag "Topdan" našla chyby P0102, P010C a P0113 a hledalo se.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator