Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Speed sensor fault
Jaromir108
06.12.2019 21:35 - Re: Speed sensor fault
Za?iato?n?k
A co mimozemšani?

Ale teď vážněji - napadl ho mimo jiné taky ten snímač polohy kliky .. jak jsem napsal, Lexie ukázala nějaké dočasné chyby ala 2x nízký tlak oleje, 1x nízké napětí baterie .. nic co by nasvědčovalo panu Plachému co by mělo být problém. Chyby se nemazali, atd. Je zbytečné být útočný a katastrofický. Pokud bych měl napsat zde zkušenosti s některými lidmi co jsou zde na fóru jak opravují, bylo by to pro ně velmi trapné.

Dnes jsem se dozvěděl od pana Plachého, že by snad ty odpory od ABS senzorů měli fungovat principiálně jako v Xantii .. ale už na to nemá čas ... . Kolik je minimální odpor aby senzor fungoval v pohodě? Nebo snad ty odpory jdou poznat přes Lexii?

Ocenil bych odpověď pro blbce typu: jde to poznat přes Lexii/nejde a musí se to měřit jako v Xantii ... u nového je takový a pro správnou funkčnost je třeba min takový ... nebo radu kdo v Praze či okolí je schopen mi to říci v nejbližších dnech ... odpověď typu umím to jen já a neřeknu jak na to a mám čas až příští rok jsou mi slušně řečeno na nic.

Děkuji za pomoc

P.S. Kdysi jsem si koupil nálepku s nápisem: všichni jste blázni, jen já jsem letadlo

P.S. 2 Nemám odvahu zatím ject s tím do Olomouce, dvakrát mi odtahovka stačila ... ale asi mi nic jiného nezbyde >o(

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator