Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Centrální zamykání
LadesFCB
12.11.2019 17:03 - Re: Centrální zamykání
Za?iato?n?k
Zdravím, C5tku mám už třetím rokem a prakticky každý rok jak začne zima, tak mi začne blbnout zamykání, vždy jsem to řešil koupí druhého zámku z vrakáče, protože novej jsem nikde nenašel a zase to rok fungovalo.

Teď to ale poslední dobou blbne hodně a zatím nepomohla ani výměna zámku.

Takže poslední dobou mi po zamknutí auta zůstávali odemčené spolujezdcovy dveře. Někdy se auto zamklo celý, někdy zůstali odemčené spolujezdcovy dveře, někdy zase řidičovy a někdy se auto zamklo celý ale po odemknutí zůstali zase buď řidičovy nebo spolujezdcovy dveře zamčené. Musel jsem několikrát auto odemčít a zamčít přes dálku a pak se to zase chytlo. Zajímavé je, že vždy blbnou pouze přední dveře, zadní vždy fungovali správně. Taky jsem vysledoval, že pokud auto zamču nebo odemču klíčkem vloženým přímo do zámku tak to taky vždy zamče a odemče vše správně (možná náhoda, ale zatím se mi nestalo že by tenhle způsob zablbnul).

Zámky jsem vždy při problému se zamykáním měnil za druhý z vrakáče a pak to chvíli fungovalo, ale už mě to přestává bavit. Klidně bych zainvestoval i do fungl nového zámku, ikdyž to bude asi pálka, ale nenašel jsem nikde že by se do C5 I prodávali fungl nové zámky.

Nemáte někdo nějakou radu? nebo mi nezbývá nic jiného než jen měnit fnurt zámky a čekat, jak dlouho to zase bude fungovat. Jo, a v létě zámky vždy fugují bez problému. Začnou blbnou v zimě při ochlazení.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator