Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneu na C5
Martin
31.10.2019 13:20 - Re: Zimní pneu na C5
99
Rafmartin napsal(a):
Pred rokom som mal na lizingaci celorocne. Raz som na parkovisku (cca. 10 cm sneh) skusal rovnake firemne auto s dobrymi zimnymi Pneu a porovnaval zrychlenie, brzdenie, zacatacnie. Odvtedy som sa na svojom lizingaci bal jazdit ked vonku nesvietilo slnko. ten rozdiel je obrovsky. Nerobte to. Celorocne neni ani ryba ani rak. V lete hlucne + vyssia spotreba, v zime nanic. ibaze naozaj clovek jazdi ako pise Tony_Z.

Přesně tohle jsem si říkal taky a probíral jsem kde a jak vlastně jezdím: Přes 90% jsou to cesty Vlašim-Benešov. V zimě je cesta pravidelně udržovaná a v podstatě suchá. Pokud je více sněhu a cesta není dobrá, stejně jedu busem. Mám rád klidnou a pohodovou jízdu, ne styl brzda-plyn, řezání zatáček, apod.
Je mi jasné, že klasické zimní a letní budou nejspíš lepší než moje celoroční. Ale o kolik, vždy a všechny? Neřeknu, pokud bych jezdil v horách nebo v místech, kde je hodně sněhu a špatné cesty, tak bych vzal rozhodně zimní. Ale v mém případě? Jak jsem psal, vyzkouším je a uvidím.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator