Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
jruze
03.10.2019 02:03 - Re: Koupě Citroenu C5
U??vate?
63zdenda napsal(a):
Jardo já nevim, ale loni jsem na srazu kupoval novou tyčku zadního korektoru na X7 za 150 korun, koule u C5 II mi vydrželi 200 000km a musel jsem měnit, ložiska na zadních ramenech to samé, přetěsnění zadních pístnic také, vždy jsi to dělal ty, tak to víš a že bych nějak zanedbával údržbu, o tom se snad mluvit nedá, velká většina servisu byla u tebe, tak ta výdrž dílů u C5 II a X7 je asi trochu jiná než uvádíš, samozřejmě je to kus od kusu, ale házet to na zacházení a servisu není až tak pravda.


Zdendo Zdendo když něco píšu vím co píšu tak prosím tě mi těch ,,objímek na ten zadní stabík kup deset (za ty 200) ja je od tebe vezmu protože skoro všechny x7 to mají v .... (na citroenservice se umíš podívat snad také že je to prakticky stejná součástka viď) a to co jsem napsal mi asi potvrdí i ostatní co dělají servis.
Pat to opravuje, ale já mluvím o ceně nového dílu a porovnání ceny za prakticky stejný díl (téměř stejně vypadající) na C5 I a II a na X7 (jen že na starších neodcházely a na X7 použili ,,kvalitnější" materiál.=většina X7 to má jak píšu.
( tak ještě jednou koule jsou na tom skoro stejně, díly na nápravě u X7 = je tam hodně sylentů a odchází to dříve, na C5II je oprava náprav za pětinu ceny než na X7) trubky na C5 I a II jsou na tom stejně po 15 letech jako na X7 po 5 letech a těch věcí a míst na X7 je víc co prostě ,,vylepšili"

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator