Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Žárovky denního svícení / C5 III
bedik
15.09.2019 20:51 - Re: Žárovky denního svícení / C5 III
99
Tuto diskuzi ctu vzdy tak jednou za rok/dva, kdyz mi odejde svetlo A jsem tu zase a vidim, ze hodne lidi trpi pri vymene [i ja]. Jak to vymenuji ja:
- vzit torx, dat do diry denniho sviceni a pootocit. Zjistil jsem (nevim jestli je to pocit nebo fakt), ze otocit se musi uplne a pak se kousek vratit s otocenim zpet.
- pak vezmu uzke kleste a proste tu objimku vytahnu - jako bych do klesti chytl tu diru na torx. Neni to idealni, ale na lepsi zpusob jsem neprisel.

A pak po vymene omotam provazek kolem zavitu drzaku, abych to priste vytahl ihned - jenze to se neosvedcilo, provazek se za rok znicil. Ted mam v planu misto provazku pouzit silon na zaluzie (0.8mm, vim, mozna je to moc, nic mensiho nemam, zkusim).

A mimochodem - driv jsem kupoval LED z aliexpress (T10 W5W 7.5W DC 9-30V), za ty roky uz nejdou sehnat (resp. hodne blbe se hledaji, je jich strasne malo a chtelo to i upravu koncovky). Ted jsem nasel ze na aliexpress se daji najit primo HP24W led a lidi jsou spokojeni - dokonce par cechu se chlubi fotkama. To jsem objednal dnes 2pcs za ~9$, tak uvidime [ted tam prdnu co mam posledni T10].

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator