Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nelze otevřít kufr a zavřít jeho okénko na C5 break (2005)
otula
21.07.2019 12:08 - Re: Nelze otevřít kufr a zavřít jeho okénko na C5 break (2005)
99
Mockrát děkuji!

Takže jo, opravdu byl zádrhel v tom, že bylo potřeba použít užší nástroj. Pokud by někdo další měl problém ten správný otvor objevit, udělal jsem v rámci možností fotku - je na ní označena ta správná díra a v ní červenou tečkou místo, kam je potřeba ten nástroj dostat a potáhnout stranou.

Dále jsem zjistil, že táhlo na okénko pod čalouněním je bezva, když zámek nefunguje, ale mně to nepomohlo, protože zámek funguje. Nakonec bylo řešení prosté: ten háček, který zajišuje okénko, jsem chytil jiným jiným hákem, zmáčknul tlačítko odemykání a prostou silou zatáhnul - háček se vrátil do otevřené polohy. Zjevně tedy to zamykání háček pouze odjistí, a pokud s ním někdo mechanicky neotočí, tak ho za půl vteřiny zase zajistí. Je tedy potřeba ho otočit ručně.

Dveře jsem tedy otevřel, okénko zavřel, potřebuji se ale dostat pod čalounění, abych našel ten vadný káblík. Druky kolem dokola šly dolů krásně, nejsem ale schopen vyndat ty 2x2 potvory, které jsou v madlech (viz druhé foto). Dají se alespoň koupit nové, abych je mohl prostě urvat a pak tam dát nové? (Pod jakým názvem je najít?) Nebo je nějaká finta na to, jak je sundat?

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator