Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nelze otevřít kufr a zavřít jeho okénko na C5 break (2005)
jruze
21.07.2019 07:15 - Re: Nelze otevřít kufr a zavřít jeho okénko na C5 break (2005)
U??vate?
otula napsal(a):
Ahoj, před pár týdny se mi přestal odemykat kufr (pravděpodobně špatný kontakt či zlomený káblík), takže jsme vše museli nakládat a vykládat přes okénko. Dnes jsem vše zezadu vyházel a snažil se nějak k zámku dostat. Odšrouboval jsem tu kovovou lištu, ale stejně na něčem ještě držela a přes ni se nedalo dostat dalším šroubům, takže jsem byl nakonec neúspěšný.

Asistoval mi při tom nᚠmalý šikula, který zamáčknul ten háček, který zamyká okno. Aby to nebylo málo, nevěda o tom, chtěl jsem okno zabouchnout, a jen natvrdo narazilo. Když se teď snažím to otevřené okno odemknout, tak elektrika tam jde, nastane pokus o odemknutí, ale ten háček se neotočí do správné polohy a zámek zůstává zamknutý, nejsem tedy schopen okno zavřít...

Budu vděčný za každou radu...


Uprostred pod calounenim je mechanizmus - sundej calouneni 5.dveri aa uvidis tahlo k zamku tim odjistis ten zamek skla.

B) zadni pate dvere otevres tak ze si vlezes do zavazadloveho prostoru a tam co je zamek(uvidis na nej) je v zamku mali otvor (byva oznacen cervene) tak do nej strcis malej treba sroubovacek nebo cokoli o prumeru+-tri mm a zapacis lehce do strany - tim odjistis ten zamek. ( pohledej jsou tu tusim i obrazky -daval jsem je sem)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator