Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Rána a volnoběh se chová podivně / C5 I 2.0i 16V LPG
DaliborN
16.07.2019 18:06 - Rána a volnoběh se chová podivně / C5 I 2.0i 16V LPG
99
Ahojte lidi,

Zkoušel jsem prohledat tohle forum, ale nenašel jsem podobné příspěvky, jen týkající se jiných problémů.

Dnes jsem byl s autem se projet, přijel jsem domů, po pár hodinách chi zas jet pryč, nasednu, otočím klíčkem a jen co to dostanu do polohy kdy má začít točit motor, ozvala se neskutečná rána jak ze silné petardy. Okamžitě jsem to vypl, váhajíc, zda mám znova zkusit nastartovat. Nakonec jsem to zkusil, motor nastartoval, ale strašně se klepal (asi na tři válce), ale neudržel volnoběh a zdechl, tak to bylo asi 5x, sem tam se ozvalo jakoby opět střelba, ale už slabší, takové to jak jsme slýchávali u škodovek, když střílely..
Poté jsem otevřel motor a vidím skrz něj že na zemi leží nějaké plastové úlomky, viz přiložené fotografie, dva z nich na zemi, dva na cestě. K dalším jsem se neměl jak dostat. Snažil jsem se obkouknout motor, odkud by to mohlo být, ale nic jsem nenašel. Zkusil jsem znova několikrát nastartovat, motor buď neudržel otáčky, nebo naopak sám šel okamžitě do max otáček, jednou dokonce jakoby sám šlapal na plyn a přidával.
Určitě budete vy znalejší vědět, co by to mohlo být, případně identifikujete ty úlomky. U všech je vidět, že je to stejný typ plastu.
Bohužel zrovna ráno jsme měli odjíždět na prodloužený víkend a teď jsme tak trošku v háji, protože nevíme co se stalo, jak se to dá opravit, kolik času to zabere, kolik stojí oprava...
Ach jo... Máme poslední rok hroznou smůlu
Citroen C5, rv 2001, 16v, 2.0i, 100kx, Break, LPG

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator