Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Antipollution system faulty - dieselové motory
Petr0978
29.06.2019 09:11 - Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
99
Ahoj,
Nakonec mě situace dohnala se zaregistrovat zde na fórum a optat se, protože už nikdo neví co s tím.
Už asi od zimy řeším hlášku anti polution fail. V autě už mám vyměněný fap, egr, vyčištěne olejové čerpadlo, kontrola palivového systému, měnil se mě i spínač brzdového pedálu. Do toho tam mám teď nový olej. Pak mě prý hadice vysokého tlaku přisávala vzduch, tak se taky vyměnila.

Hláška se mě nahodile zobrazovala, při jízdě, auto zacukalo a šlo do nouzového režimu. Vypnul jsem klíček, chvíli počkal nastartoval a zas jsem mohl jet. Po nějaké době to stejné. Dokonce mě to dělalo i na volnoběh, kdy po nějaké době to vyhodilo hlášku a zdechlo.

Už jsem do toho investoval nekřesansky a mám to stále. Vše prováděno autorizovaném servisu, analyzovali, zjišovali a neví si rady. V diagnostice prý chyba žádná není a nemají se čeho chytnout. Vše se jim jeví v pořádku.

Po všech těchto akcích, které zkončily toto pondělí 24.6.2019 jsem na tom takto. Ještě mi to neudělalo za jízdy, ale pouze když jdu k autu odemknu, sednu, otočím klíčkem a mám hlášku, od pondělí zatím 2x, jak za studena, tak i po jízdě cca100km.

Uvítám jakoukoli radu, v knížce k autu je max, aby jsem jel do servisu a to očividně nefunguje . Mám i OBD2, ale to mě taky nic neřeklo.

Děkuji
Petr

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator