Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Aditivace Eolys
luta
05.06.2019 08:59 - Re: Aditivace Eolys
U??vate?
No hlasku na displeji jsem nemel takze to asi neni tak kriticky. Byla jen na diag jako chyba v jednotce motoru. Vim o tom ze sem mu Xkrat po sobe bohuzel prerusil regeneraci (vetsinou se snazim neprerusovat).

Lexii nemam, pouzivam delphi klon, protoze jsem jej porizoval hlavne kvuli 6 let staremu Cliu kde porad neco zlobi na zapalovani, C5 je oproti tomu drzak . Predevcirem sem to protahl po dalnici protoze tam byly km od regenerace 0km a stav zaplneni sazemi 94%, 20 km na dalnici a stav zaplneni spadl na 4%. Jednotka aditivace hlasi nejake bludy ohledne citacu vstriknuteho aditiva - 74g, ale jak rikam mam delphi diag (ikdyz kdo vi jak dlouho vicko nefungovalo - detekoval stale zavrenou nadrz takze nemusel ani aditivovat a je fakt ze na stk auto hulilo 0.4-0.5 kourivost od prvni stk kdy melo najezd 50tis km).

Druhy den po predeslem projeti kdy to zaplneni spadlo na 4% ovsem potvora spustil regeneraci znova - mam takovy dojem ze to 1.6 hdi si tu regeneraci vynucuje tak dlouho dokud zcela korektne nedobehne, protoze ta chybova hlaska v ECU motoru (neco o tom maximalnim poctu prerusenych regeneraci - presne si jiz nepamatuji ) nesla smazat. Pak mam jeste zhavky K.O. zase po 70tis km (znama chyba s rele zhaveni)..mel bych poresit vymenu - do zhavek se mi doma nechce - abych nezalomil .

Dnes uz auto cestou do prace zase asi dobry. Verim ze se interval regeneraci vrati zas na 500 km.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator