Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nesprávná výška podvozku / C5 III
macman
03.06.2019 23:00 - C5-III - auto je příliš vysoko, pomalá reakce na výšku, celkově je to zmatené
99
Jsem majitel C5-II a teď jsem si pořídil v žalostném stavu, ale za dobrý peníz C5-III.. Rozhodně ale podvozek nefunguje jak má...

Auto na ovládání v kufru i po nasednutí reaguje neskutečně pomalu... Změna výšky u té starší C5 je o poznání rychlejší... Navíc mi přijde v \"normální\" poloze auto moc vysoko s přizvednutým předkem.. Pokud dám podvozek \"nahoru\" i po dosažení maximální výšky běží čerpadlo a podle zvuku se trápí a trápí ještě pěknou chvíli..

Pak řeknu autu, a se vrátí do normální polohy a ono zůstane nahoře a na displeji mi napíše že je v základní poloze...

Přes smáznutím chyb tam byla sporadická chyba senzoru výšky vpředu... Po promazání a zkušební jízdě zůstavají chyby U1118 zavada komunikace BSI, U2118 Probuzení (anomálie příjmu korekce výšky) a U2005 Probuzení (anomálie rychlosti vozidla)

Nějaký nápad čím začít?? chová se to fakt zvláštně...

Díky za radu

Ještě pro doplnění.. Odtlakoval jsem systém a po LDS v nádobce ani vidu.. Takže zítra doplním.. Jinak našel jsem Poláka se stejnými chybovými kody a stejně zvedlým předkem, a pokud jsem to pochopil správně, tak podezírá přední korektor... Nicméně minulý majitel mého auta prý oba korektory nedávno nechával měnit v autorizovaném servise..

.link.

Frantíci zase na jiných stránkách řeší že je potřeba nějak přeprogramovat BSI, že je chyba tam, ale tomu nějak nerozumím...

Dále jsem našel stránku v němčině, kde někdo řeší tyto chyby a zároveň mu motor P2133 a P2131 signál spínače bodu odporu pedálu akcelerace.. Sice nechápu jaká, ale tyto chyby mám také, nemůže tu být nějaká souvislost??

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator