Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Klesání zadní části vozu / C5 III
jruze
26.04.2019 18:22 - Re: Klesání zadní části vozu / C5 III
U??vate?
Luxy napsal(a):
S tým riadením nebolo nič, len teraz ide žahšie, čiže tomu nový olej zjavne pomohol. Ale auto sa mi zdá by stále tvrdšie ako by malo by. Trochu je vlhký žavý predný piest, ale nie je to nič hrozné. A k tomu klesaniu po vypnutí zapažovania nič? Ono to nespadnen dorazy, len klesne cca 2cm a po naštartovaní zase dvihne naspä. A nie je to únikom kvapaliny naspä, poču ventily ako cvaknu.


To že po vypnutí klíčku klesne předek je vpořádku, to že po výměně kapaliny LDS jde lehčeji mi příjde jen pocitové protože pochybuže jsi vypustil LDS i z el. řízení - to by jsi ho musel demontovat a vylejt to z něj nebo alespoň při rozpojené trubce zpátečky zatočit kolama do plného rejdu na obě strany a i tak by jsi vytlačil kapalinu jen z řízení jikoli z el.servomotoru.
Mně se jednou povedlo na jednom mím koupeným autě přejet si zpátečkovou trubku od řízení= vytekla LDS - chtěl jsem měnit z důvodu že tam někdo nalil-dolil zelenou - vyměnil jsem a po čase odešlo el.servo - dal jsem jiné a to staré jsem rozebral a vylil jsem zněj tu zelenou kterou tam nějaký dobrák před tím nalil do nádobky = i při vypuštění nádobky v servu zůstane to co v něm bylo = vyměnit náplň serva by se muselo buď rozebrat nebo protočit ho s odpojenou zpátečkou.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator