Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Poničení při odtahu
Jarduk
23.04.2019 10:45 - Re: Poničení při odtahu
Za?iato?n?k
Tak jsem dneska byl v servisu a je to víc než zajímavý.
První fakt je, že servis nemůže sehnat sklo. Prej prvovýroba už není. Tak jsem jim povolil druhovýrobu a případně i vrakoviště v dobrým stavu.
Druhá sranda je, že paní v Citroenu je pravděpodobně na straně pojišovny, protože se vůbec ani nepokouší naznačovat, že by měla nějaký rozumný řešení situace. Bylo mi prostě oznámeno, že pojišovna prý proplatí maximálně 32 tisíc, protože hodnotu auta odhadli na 40. Takže se pokoušeli ukecat totálku. To nechci. Auto znám, vím, co je tam špatně, vím, co je tam dobře a za 40k prostě nedostanu srovnatelný komfort (leda stejnou C5). Užitná hodnota auta je bohužel mnohem vyšší. Pro mě snad i vyšší než užitná hodnota náhradní káry, kterou jsem zatim dostal (Seat Ibiza 1.0 TSI, verze holobyt). Nebo by ještě bylo možný vzít těch 32k a nechat to opravit někde bokem.
Prý není možný, aby pojišovna proplatila víc. Tak jsem řekl, že v pohodě, že holt zbytek doplatí firma, která způsobila škodu. To prej podle paní z Citroenu taky není možný (sakra proč?) Prostě se to prej musí vejít do 32k. Kolik je odhad a co se stane, když to bude dražší, paní nevěděla.
Moje žádost o kontrolu podvozku zatím vyšuměla. Psal jsem jim, že bych chtěl kontrolu podvozku, kvůli tomu, že auto nebylo v servisní poloze, když mu visela některá kola dolů. S tím je ještě taky budu muset prudit.
Takže jsem hodně zvědavej, co se stane, když to dražší bude. Protože mně je úplně jedno, kdo to zaplatí a kolik to bude stát. Jestli auto nebude ve stejným stavu jako před odtahem, budu tu škodu prostě vymáhat soudně. Klidně jenom z principu.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator