Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Poničení při odtahu
Jarduk
11.04.2019 19:13 - Poničení při odtahu
Za?iato?n?k
Ahoj chlapi. Bohužel se stalo, že jsem odjel na několik týdnů do zahraničí, mezitím město rozházelo značky na blokové čištění a mně odtáhli auto. S úředníky jsem nakonec vyjednal, že auto bezplatně vrátí, jelikož jsem opravdu zaparkoval před rozmístěním značek a dokonce i před vyhlášením čištění na úřední desce.
Odtahovce se ale prý při zpětném nakládání utrhnul popruh a já dneska dostal email s nepěknými fotkami - viz příloha.
Takže teď na dálku musím řešit odvoz auta do servisu (musí tam s tím dojet odtahovka). Auto půjde do servisu buď už snad zítra nebo v sobotu. A já právě potřebuju poradit, na co se tam všechno kouknout. Moje zkušenost je taková, že když jim nic neřeknu, vyklepou a nabarví střechu, dají nové sklo a hotovo. Já mam ale strach z toho, že jestli auto s sebou nějak seklo o zem, můžou být dojebaný koule, pístnice a podobně. Napadá vás ještě něco? Nebo nemáte s podobnou situací někdo zkušenost? Já mam sto chutí jim do toho pojištění zahrnout fakt všechno. Místo práce a zábavy teď v USA řeším tohle...
Já mam i trochu strach, že to pojišovna vezme jako totálku, protože jenom to sklo, klempířina a lak bude stát podle mýho víc jak celý auto (teď bych prodal tak za 50k?).

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator