Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Cukání, škubání motoru za jízdy
jruze
10.04.2019 07:47 - Re: Cukání, škubání motoru za jízdy
U??vate?
sumi napsal(a):
Co může být cukání motoru (jako když dochází palivo) projevující se při nízkém stavu v nádrži? Naposledy jsem dotankoval do vypnutí pistole 52l, hladové oko ještě nesvítilo (tankováno prakticky hned po projevu). V záznamech diadnostiky nic nevidím. Jakoby si čerpadlo začalo přisávat vzduch. Je to reálné?


Občasné škubnutí,občasné snížení výkonu(bez hlášky a uložené chyby)- náhodné, projev většinou při méně paliva ?
Pokročilejší stádium : občasné zhasnutí a nejde nastartovat s hláškou ohledně paliva , další příznak vypadává tempomat, anomálie kolem tlaku turba,brzdového spínače,tlaku paliva a regulace paliva , neprochází test komponentů paliva,finální stádium zastavení motoru . Řešení : výměna lišty paliva,snímačů kliky,vačky, filtru paliva,el.měrky oleje(také se tam objevovala chyba),vysokotlakého čerpadla,váhy vzduchu, následně výměna BSI,ECU,klíče(bez vyřešení problému)
Bylo to něco jiného(vzpoměl jsem si na řešení na X7- několikrát) s podobnými příznaky= vyřešeno (nemusí to být to samé ale u x7 to bylo toto a na biturbu u mladého také - od té doby najeto pár tisíc Km bez všech něžádoucích příznaků(tak trochu to nemělo logiku)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator