lubosb
|
20.02.2019 09:21 -
Re: Auto se nezvedá
|
|

|
jruze napsal(a): Uvést v x7 amvar do chodu ? to je technicky asi nemoné a hlavně kdo by si montoval do auta něco co kdy se posere to nikdo neumí dát dokupy  . Před nějakám časem jsem mohl mít C6 3.0HDI s posraným amvarem se kterým si neněděl nikdo rady(ani ve znakách) a vůbec to nebylo o penězích = nikdo mu to nedokázal dát do chodu.- kdysi tu byla kolem toho tady debata.Dnes u by to bylo snaí - u jsou alespoň nějaké díly po vrakovitích. nikdy jsem to do baráku nechtěl, nechci a chtít nebudu.Ono nějaký důvod proč to nerozířili ve výrobě asi byl.
Petře a proč by to nebylo vhodné do breaka ? co to vlastně dělá : vyrovnává to náklony, má to asi devět stupňů tuhosti ,,tlumičů" a co dál ?
Jestli to nerozíření nebude tím, e cenovkajetě na listopad 2012 pro c6 v jediný výbavě Exl. byla =1.504.900,--Kč, co na Citroen bylo hodně sebevědomé, a to ji se mluvilo o konci. Kvalita z prvních sérií taky nic moc, předchůdce - XM taky nevynikal pověstí nejspol. auta, nehledě k výrobní pauze.
U mé první c6 - 2,7 HDi byly v záruce svolávačky za cca 200.000,-- typu uloení př.pístnic, tělnice atd.
Samo byly na nové slevy, ale i tak. Nejspí následky změn obecně,jak v obchodní politice PSA, v kombinaci s krizí a franc. socializmem. Dále vichni vědí, e D3 je nej... , konec konců ani VW Phaeton moc neuspěl.
Petře : myslím, e pro srovnatelné motorizace by charakteristika tlumení mohla být vhodná,
prov. hmotnost c6 3,0 HDi je dle TP 1995 kg/2340 max. přípustná , u c5 3,0HDi 1840 kg/2347max.přípustná,
take o co je c6 těí, o to má mení uitečné zatíení
ovem dvoulitr v c5 s manuálem bude na předku o ??? cca 200 kg lehčí, tam ji to bude jinak.
Máme tady hezký teorie a úvahy, v praxi nejspí nesmysl - ji jen schválení techn. způsobilosti takto upravené c5 by asi bylo z oblast scifi. O nákladech lepí nemluvit nahlas, i kdy by asi lo pouít hromada dílu z vraků.
Můj pohled uivatele (v pozadí jetě ekonom) je, e zatím se dá v EU koupit pár zachovalých kousků c6
za relativně sluné peníze, take kdo má problém se zády a bez amvaru nemůe ít si pořídí c6 a místo kombíku pořídí rakev na střechu pro nárazové občasné pouití. Nebo na oddělávací kouli je 1620 kg . |
| |
| |