Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Auto táhne do strany
Tony_Z
12.01.2019 17:51 - Re: Auto táhne do strany
99
Rio11 napsal(a):
To jako myslíš vážně ? Proč je to hloupost ? Tak z mého pohledu. Kupuji auto aby mi co nejdéle sloužilo bez zbytečných dalších nákladů, aby bylo bezpečné ( což s křivou kastlí neodborně opravenou nikdy nebude ) a spolehlivé. Když kupuji auto mám sebou další osobu co mi to prohlédne a pokusí se najít všechny možné problémy, ten nejzásadnější problém je právě bourané a křivé auto, takže takové auto když odhalím tak se okamžitě otočím a odcházím. Jo a ještě když je auto křivé po nehodě tak to byla už celkem rána, a to se dá poznat už z prvního ohledání a když nemám jistotu tak než ho koupím tak si ho nechám pořádně prověřit prohlédnout a zkontrolovat třeba i udělat geometrii, a pak teprve se rozhoduji o koupi.


Aha, ty jsi asi velkej nerv, co?
Takže nakonec to možné je si koupit takové auto... Ale člověka, co tak pořídí považuješ za blbce....
Si asi nevzpomínáš, že bylo naprosto běžné, že se z více aut dělalo jedno? Hezky navoněné, aby nikdo nepoznal. Třeba mᚠtaky takové.

A ne každý je tak chytrý a bystrý nebo bohatý jako ty, aby si koupil auto bez chyby jako ty. A pokud už se tak někomu stane, nemá vůbec ponětí jakou má to auto historii, udělal na tom už vše, co ho napadlo a stále ho zajímá, zda by to nešlo nějak vyřešit, tak je jistě zvědavý na tebe, abys napsal, že u nás není možné, že to je hloupost koupit takové auto a zajel si na geometrii
Fakt jednička.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator