Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Seřízení výšky vozidla
63zdenda
01.12.2018 22:06 - Re: Hydraulické čerpadlo - BHI
U??vate?
Hezky jste to tady rozjeli a tím mi zamotali hlavu.
Já jsem měl předek už od koupě vysoko, při druhé vyšší poloze (40 km/h ) mi ještě polohu ukázal, ale když jsem dal auto do nejvyšší polohy, předek se už nezvedal vůbec a auto mi polohu už neukázalo vůbec, nehledě na to, že čerpadlo vrčelo ještě cca 3 minuty než vyplo, jinak ostatní polohy auto ukázalo vždy.
Orientačně jsem výšku podle návodu nastavil, všechny polohy už auto ukazuje, zvedá se a snižuje asi dobře, ale jaký je dobrý propočet pro moje auto?
225x55x17, od středu disku na zem při 2,5 bar nafoukaných pneu je míra ze středu disku na zem 330 mm, návod uvádí na předku odečíst 160 mm a výsledek nastavit na měřícím bodu, na zadku odečíst 106 a nastavit.
Je to dobře, nebo jsem to pochopil špatně, co čtu tady to dohadování, nevím, čím se řídit, jenom vím, že předtím mi nejvyšší polohu auto neukázalo a už ukazuje a čerpadlo běželo hoodně dlouho, pravděpodobně to patří do jiného vlákna, ale to dohadování je o výšce a mě i to čerpadlo běželo dlouho, asi můžu být rád, že se neodporoučelo, díky za reakce.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator